AMSterdam Eat Slider

Favoriete lunchplek in Amsterdam: IZAKAYA Asian Kitchen & Bar

IZAKAYA Amsterdam

Elke keer weer hetzelfde dilemma: waar gaan we lunchen? Gezellig een hapje eten of drinken om bij te praten? Een zakelijke lunch? Binnen of buiten op het terras? Bij IZAKAYA Asian Kitchen & Bar kun je rond lunchtijd je honger stillen op high-end niveau. Hier 3 redenen waarom dit dé favoriet onder de Amsterdammers is.

1. Zonnig buitenterras

IZAKAYA, gelegen middenin de Pijp aan de Albert Cuypstraat heeft een heel fijn intiem en zonnig terras. Neem een plekje aan een van de tafels buiten en geniet van verschillende Japanse hapjes met Zuid-Amerikaanse invloeden. Wil je lekker achterover hangen? Ook dat kan! IZAKAYA heeft verschillende comfy banken buiten staan waar je heerlijk de hele dag kan loungen met uitzicht op de vrolijke bootjes die voorbij varen aan de Ruysdaelkade.

Artikel gaat hieronder verder

 

2. Shared dining-concept

De gerechten worden bij IZAKAYA op kleine bordjes geserveerd, waarbij je zoveel kunt bestellen (en delen) als je zelf wilt. Het menu heeft een uitgebreide selectie aan lichte gerechten die perfect als lunch te nuttigen zijn. Neem bijvoorbeeld de uitgebreide Chef’s Bento Box en laat je verrassen met een selectie van vier kleine gerechten die elke dag weer anders zijn of een van de klassiekers, de Baby Spinach Salad with Grilled Shrimps. Maar vergeet ook vooral niet de IZAKAYA style sushi rollen zoals bijvoorbeeld de Tomato Ceviche en de Salmon Belly Aburi Nigiri met een verfrissende topping van tomaten zaadjes.

A table full of Japanese delights for lunch. @the_entourage_group

Een bericht gedeeld door IZAKAYA Asian Kitchen & Bar (@izakaya_official) op

3. Verfrissende cocktails

Naast het culinaire heeft IZAKAYA ook een verrassend cocktail menu vol Aziatische smaken. Probeer een (of meerdere ;-)) newbies van de cocktailkaart; Chicha Morada Martini, dit exotische drankje is op basis van een paarse Peruviaanse maissoort gemaakt, de Ginger Storm gemaakt van Gosling Rum, gember, peer en limoen, de Vida Picante en Drunk in Love #2 that will leave you wanting for more.

They come in all shapes and colours and we absolutely love them.  @the_entourage_group

Een bericht gedeeld door IZAKAYA Asian Kitchen & Bar (@izakaya_official) op


IZAKAYA Asian Kitchen & Bar | website
Albert Cuypstraat 2-6
T | +31 (0)20 305 3090

No Comments

Leave a Reply

Instagram