Entertainment

Fergie (42) viert de release van haar nieuwe album met pikante fotoshoot

(Foto’s via Zimbio/Promo/Scope Features)

Als artiest moet het produceren van een nieuwe single zo’n beetje het lekkerste gevoel ooit geven (mits ‘ie goed is natuurlijk). Eindelijk weer eens wat nieuw materiaal voor je fans en een bekroning op je creatieve proces. Dus: dat moet gevierd worden! De een viert het met een etentje bij het beste restaurant van Amsterdam en de ander viert het met een nogal pikante fotoshoot. Die ‘ander’ is in dit geval Fergie, die we allemaal nog wel kennen van haar samenwerking met The Black Eyed Peas:

Maar nu is het tijd voor een soloproject (de eerste in 11 jaar), want Fergie heeft met de Black Eyed Peas gebroken en ze heeft nu een nieuw album helemaal in haar uppie uitgebracht. Om dit te vieren heeft ze de hulp ingeroepen van fashion guru’s Mert en Marcus en heeft ze zich laten stylen door Vogue’s Carine Roitfeld:

Het thema van de fotoshoot komt volgens Fergie perfect overeen met haar nieuwe album, zoals de zangeres zelf uitlegt:

‘the duality of my personality, the dark and the light, the hard and the soft, the girl with the mask on with all the frills and stuff, and then taking away that mask and seeing what’s underneath all that,’

Artikel gaat hieronder verder

Instagram