Amsterdam Hotspots

Fest trakteert deze zondag op een gratis feestje bij Noorderlicht

(Beeld: Michiel Bierman)

De mensen die nu al roepen ‘de zomer is voorbij’: jullie willen we heel eventjes niet spreken. Liever praten we met mensen zoals de jongens achter Fest (‘Amsterdams kleinste festival’), want bij hen is het glas altijd halfvol. Omdat zij nog alle vertrouwen in de zomer hebben, geven ze nu aanstaande zondag bij hun thuishonk – Noorderlicht – in samenwerking met het kwaliteitslabel XXX een gratis feestje van 14:00 – 22:00. Zij zorgen voor de fijne tunes, Noorderlicht voor het eten en drinken, dus jij hoeft alleen nog maar je halfvolle glas-mentaliteit mee te nemen en dit wordt een prachtig feestje waar je mooi je Lowlands plannen kunt smeden.

Artikel gaat hieronder verder

Fest verwoord het zelf nog eventjes wat beter:

“Wat is er beter dan op zondag genieten met je vrienden van de zon, een lekker hapje en drankje met uitzicht op ‘t IJ? Genieten van de zon met een begeleidende Balearische soundtrack die je doet terug verlangen naar de mooiste plekken op het noordelijkste stukje van Ibiza.

De keuken van Noorderlicht zorgt voor de heerlijkste drankjes en gerechten, dit alles terwijl Umoja en SHMLSS 8 uur lang de muzikale sfeer beheren. Platenzaak Swordfish & Friend zal een mini vinyl markt verzorgen met de oudste en nieuwste platen voor vriendelijke prijzen.”

Dus hup, zet jezelf op ‘going’ en we zien jullie zondag aan de bar.

Instagram