AMSterdam Sleep Travel

Festival must-have: deze tent is 99% donkerder (en koeler!) dan een normale tent

Tent zonsopgang zonsondergang

(Deze ellende nooit meer)

Het liefst zouden wij ieder weekend op een meerdaags festival staan. Dat begint er ook een klein beetje op te lijken deze zomer, want inmiddels kunnen we Down The Rabbit Hole, Best Kept Secret en Wildeburg afstrepen. Met Lowlands om de hoek voelt het haast wel alsof we ieder weekend op pad zijn en da’s op zich hartstikke fijn. Maar waarom we het niet écht ieder weekend (kunnen) doen, is omdat dat kamperen nogal een aanslag op je lichaam is. Ok, we laten voor het gemak heel even al die versnaperingen buiten beschouwing, maar wij zouden ons een stuk fitter voelen als we een beetje ok konden slapen in de tent. Te warm, maar vooral dat licht op je knar waardoor je biologische klok ervoor zorgt dat je een paar uur na terugkomst al de tent uitrolt. Dat doen we dit jaar anders bij Lowlands, want dan nemen wij de speciale Fresh & Black tent mee van Decathlon.

Het merk dat groot is geworden met de revolutionaire ‘opgooitentjes’ is weer aan het pionieren, maar nu met tentjes die gemaakt lijken te zijn voor de festivalganger. Ook deze Fresh & Black tent heeft het ‘opgooi’ systeem, wat in de praktijk inhoudt dat jij straks nog sneller het festivalterrein op kunt. Laat de rest maar klooien met die stokken. Maar wat deze tent écht bijzonder maakt, is de speciale binnentent, die voor 99% het licht buiten houdt. Daarnaast zorgt dit revolutionaire tentdoek er ook voor dat de tent een stuk koeler is dan een normale tent. Tijd zat om op te laden dit jaar dus!

Voor €84,99 koop je deze fantastische tent bij Decathlon. Een schijntje, helemaal als je je bedenkt dat je nu geen extra vrije dag op maandag meer hoeft op te nemen, omdat je eindelijk eens uitgerust terugkomt.

 

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram