Entertainment Slider

Geen zin in die zeikende collega? Dit zijn de 10 beste korte films voor in jouw pauze

Heb jij net als wij zo rond de pauze ook geen zin in die achterlijk saaie verhalen van je collega’s? Dan hebben we iets leuks voor je gevonden. In plaats van naar de oersaaie verhalen van die grijze tang tegenover je te luisteren kun je ook gewoon een filmpie kijken. 30 minuten lang pure rust. Een oase van stilte. Wij hebben onze twee favorieten voor je meegepakt. De overige 8 vind je op Cool Material (klik). Viel spaß!

Rakka is een oprecht meesterwerk als we het hebben over het maken van films in het algemeen en het sci-fi genre in het bijzonder. Na een alles vernietigende invasie van Aliens zien we enkele overlevende die zich staande proberen te houden in de krottenwijken. Degene die de invasie niet hebben overleefd zijn op de Eiffeltoren gegooid. De film doet een beetje denken aan District 9 die ook zeker het bekijken waard blijft.

Artikel gaat hieronder verder.

The Gunfighter is al enkele jaren te bekijken via het www maar wij vinden hem te goed om niet even te benoemen. Veel tekst gaan we aan deze klassieker niet vuil maken. Dit is gewoon een must-see!

Instagram