Slider Travel

Gek op citytrips? KLM komt met een goedkope strippenkaart voor Europese trips

Doordat het vliegen tegenwoordig zo goedkoop is, voelt heel de wereld (of in ieder geval Europa) vaak als één groot dorp. Het is helemaal niet meer zo gek om een paar keer per jaar het vliegtuig te pakken voor een weekendje weg, omdat het soms bijna net zo duur is als een weekendje in Amsterdam de bloemetjes buiten zetten. Wij zelf zijn er ook dol op en daarom zijn we ook ontzettend blij met de introductie van de good ol’ strippenkaart van KLM. Directeur Harm Kreulen van KLM Nederland vertelt over dit nieuwe concept het volgende:

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

‘Het is voor klanten die bijvoorbeeld een tweede huis hebben in Frankrijk of een aantal keren per jaar naar een studerend kind in het buitenland reizen en daarnaast nog een stedentrip maken. Zij kunnen maximaal 30 vluchten boeken voor dezelfde prijs. Maar een kleine ondernemer die af en toe in het buitenland moet zijn kan hier mee uit de voeten”. De strippenkaart geldt trouwens wel alleen voor routes in Europa.

Hoe simpeler, hoe goedkoper:
Je kunt met de strippenkaart meerdere bestemmingen kiezen in verschillende ‘bundels’, die vervolgens een jaar geldig zijn. Hoe simpeler de bundel, hoe goedkoper de prijs. Verder is de flexibiliteit in het boeken ook belangrijk in de prijsbepaling. “We zijn de eerste in Nederland die dit introduceert. Er was altijd wel vraag naar, maar het was tot nu toe technisch lastig om uit te voeren”, zegt Kreulen. De strippenkaart is vanaf nu verkrijgbaar (hier) en wordt ook bij Air France geïntroduceerd. Europa, here we come! (Bron: De Telegraaf)

Nu heb je natuurlijk wel inspiratie nodig voor leuke trips in Europa, dat vind je genoeg in onze ‘travel’-rubriek!

    Instagram