Documentaires Entertainment Slider

Genieten van cultuur en eten in een nieuw seizoen van Chef’s Table

Chef's Table

Screenshot: Chef’s Table Netflix

Noem een paar dingen op waar je echt van kunt genieten: eten, eten en nog meer eten. Zo ging het bij ons tenminste. Hoogstwaarschijnlijk staat lekker eten bij meerdere mensen in het rijtje. Maar niet alleen eten zelf, het kijken naar eten vinden wij ook niet verkeerd. Wij hebben al eens een lijstje gemaakt over Netflix series waar jij je vingers bij aflikt. Maar wij waren wel een hele bijzondere in het rijtje vergeten.

Artikel gaat hieronder verder

Wij hebben Chef’s Table er niet aan toegevoegd. Een serie die eigenlijk niet kon missen. Voor wie Chef’s Table nog niet kent: In deze serie gaan we in de levens en keukens van zes van ’s werelds meest gerenommeerde internationale chef-koks. Elke aflevering richt zich op een enkele chef-kok en hun unieke kijk op hun leven, talenten en passie uit hun culinaire hemel.

Chef's Table

Foto: Netflix

Wij vinden het prachtig om te zien met hoeveel passie deze koks hun eten bereiden. Ook is het interessant om in de verschillende culturen te kijken en hier van alles over te leren.

Mocht je alle seizoenen al hebben gezien, dan kunnen wij jou nu heel blij maken. Vanaf 28 september is seizoen 5 te zien op Netflix. In dit nieuwe seizoen zullen chef-koks Cristina Martinez, Bo Songvisava, Musa Dağdeviren en Albert Adrià allemaal hun inspiratie, unieke kookmethoden en zakelijke ambities onthullen.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram