Fashion Slider

Girls! We’ve got your back, ontdek alle verschillende stijlen

Girls, girls, girls. We zouden dagen lang kunnen praten over girls. In alle verschillende soorten en maten. Allemaal even uniek en dat is wat ze zo bijzonder maakt! Met deze gedachte zijn wij begonnen aan onze nieuwe lente/zomer collectie. Ieder kledingstuk zo uniek als de vrouw die hem draagt en nog belangrijker, ze vullen elkaar perfect aan. Samen hebben ze Kaapstad veroverd en graag stellen we je voor aan onze girls! De dromerige dreamy girls, de stoere tough girls en de big smiles only funny girls. Welke girl ben jij?

Dreamy Girls

De dreamy girls, met hun eindeloze gedachtes in een andere wereld. Met een blik zo zacht als pastelkleuren. Op de rotsen van Kaapstad hebben we samen met de ultieme dreamy girl en model Danika, de zonsondergang bekeken in onze zachte pastel sweaters en velvet jurkjes. Dreamy girls zijn gewoonweg gemaakt voor de zomer!

Tough Girls

Living on the edge is niks nieuws voor tough girls. Zij zijn niet bang om hun stempel op de wereld te drukken. En als je niet oppast wellicht ook wel op je hart. Oversized sweaters en glitter jumpsuits zijn nooit te uitdagend voor een tough girl.

 

“A girl should be two things: who and what she wants.” ― Coco Chanel

 

Funny Girls

Het maakt niet uit welk moment van de dag het is, funny girls zul je altijd met een glimlach op hun gezicht zien. En als dit niet het geval is dan zullen ze in ieder geval jou aan het lachen maken. Een simpel t-shirt krijgt plots een hele andere uitdrukking met een grote glimlach. Because a smile is the best accessory a girl can wear!

PS. Je shopt alle items in onze online webshop!

 

“If you can make a woman laugh, you can make her do anything.” ― Marilyn Monroe

 

No Comments

Leave a Reply

Instagram