Fashion Slider

Glamour lanceert het grootste mode magazine van Nederland


Fashion magazine Glamour lanceert het grootste modenummer in de geschiedenis van het blad. Dit septembernummer is een XL versie (bijna twee keer zo groot) van de reguliere Glamour en alle andere fashion glossy’s en daarom uniek in Nederland. Tegen de stroom in gelooft Glamour nog steeds in print. Glamour’s hoofdredacteur Anke de Jong: ‘Het is onze missie is om elke maand lezeressen te verrassen met Glamour en om de mode te vieren. Met deze editie breken we voor 1 keer alle regels. Traditiegetrouw is het septembernummer het grote modenummer en waarom zouden we dit nummer niet ook letterlijk het grootste fashion issue van Nederland maken. No guts, no Glamour!’

Artikel gaat hieronder verder

Nieuwe columnist
Voor dit nummer deed Glamour een modeshoot met topmodel en online it-girl Rose Bertram. Dit Vlaamse model (en vriendin van voetballer Gregory van de Wiel) werkte al met grote namen als Juergen Teller, Dior en Philipp Plein en is nu de covergirl van Glamour’s XL fashion issue. Gregory hield laatst trouwens nog een heel sexy shout met zijn topmodel vriendin, die zie je hier.

Daarnaast introduceert Glamour in dit septembernummer een nieuwe columnist, namelijk niemand minder dan Negin Mirsalehi met haar ruim 4 miljoen volgers op Instagram. Zij geeft Glamour vanaf nu elke maand een uniek kijkje achter de schermen van haar leven als celebrity influencer. Verder in dit nummer ook een reportage van 24 uur op Ibiza met Sunnery James en Ryan Marciano en Jet van Nieuwkerk luncht met model Marjan Jonkman, die openhartig praat over hoe ze zich gezond staande probeert te houden in de modewereld.

Kortom: het ultieme inspiratienummer voor het nieuwe modeseizoen.

Instagram