Fashion

Glamour opent eigen café met YSL tijdens Nationale Shopdag op 30 september


Op 30 september is het weer National Glamour Day. Op die dag wordt Café de Paris op het Rokin in Amsterdam omgetoverd tot een heus Glamour Café. Daar kan winkelend publiek even bijkomen en kunnen zij terecht in de showroom van Yves Saint Laurent Beauté voor een beauty touch-up, een toffe foto en natuurlijk voor Glamour hapjes en drankjes.

Ontbijt
De Glamour-redactie trapt de nationale shopdag af met een ontbijt in Café de Paris a.k.a. het Glamour Café. Hier kunnen Glamour lezeressen en shoppend publiek de voltallige Glamour redactie ontmoeten en lezeressen maken kans om mee te eten en een Yves Saint Laurent goodiebag te ontvangen. Dit kan door middel van het invullen van het deelname formulier op glamour.nl/ngdontbijt.

Spiksplinternieuwe najaarscollectie mét korting
Twee keer per jaar viert Nederlands grootste modemagazine National Glamour Day. Het is belangrijk om als Glamour een droom te creëren en deze voor Glamour lezeressen toegankelijk te maken. Door de nieuwe najaarscollecties bij meer dan 2.500 winkels in Nederland en België aan te bieden met 20 procent korting op vertoon van de nieuwste Glamour, maken we die nieuwe wintergarderobe bereikbaar voor iedereen”, aldus hoofdredacteur Anke de Jong. Een greep uit de deelnemende merken: H&M, Mango, River Island, Levi’s, Costes, Guess, Douglas en Scotch & Soda.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Gepersonaliseerde make-up scoren
Verder kunnen lezeressen bij Douglas op vertoon van hun Glamour ook alles van Yves Saint Laurent Beauté met 20 procent korting shoppen. Extra leuk is dat als consumenten hun photobooth-foto uit het Glamour Café mee naar Douglas Rokin/ Kalverstraat nemen, dat ze dan hun gekochte Yves Saint Laurent make-up kunnen laten personaliseren, denk aan een lippenstift met eigen initialen erop. Daarnaast ontvangen klanten dan ook een fijne Yves Saint Laurent Beauté sample.

Shoppen?
Meer informatie en informatie over deelnemende merken zijn te vinden in de oktober-editie van Glamour (nu in de winkel) en op glamour.nl/NGD. Adres Glamour Café: Café de Paris Rokin 83 Amsterdam. Geopend van 10 uur tot 17 uur. Op de site van Glamour kunnen lezeressen daarnaast een shoproute downloaden met de highlights en tips van de Glamour-redactie voor Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht en Antwerpen. Happy National Glamour Day!

    Instagram