Fashion Slider

Goed nieuws voor liefhebbers van leer: Goosecraft opent zijn eerste brandstore in Amsterdam

Sinds de oprichting in 2006 heeft het Nederlandse label Goosecraft langzaam maar zeker een weg weten te vinden naar de kledingkast van bijna iedere fashionable leather jacket lover. Maar het merk doet en kan veel meer. Om te laten zien wat het merk in huis heeft, gaan op 27 september de deuren open van de eerste mono brand store. Het merk heeft als locatie de Gerard Doustraat in Amsterdam gekozen.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

,,We wilden gewoon een eigen plek hebben om te laten zien wat Goosecraft allemaal doet”, vertelt mede- oprichter Vincent van der Weijden over de genomen stap naar een eigen mono brand winkel. ,,We willen de hele collectie op de juiste manier laten zien, in plaats van een selectie bij onze retailers. De Pijp in Amsterdam is daar de juiste locatie voor: Deze wijk maakt een enorme ontwikkeling door, net als wij. In de brandstore kunnen we onze filosofie nog beter naar voren laten komen en we creëren een blauwdruk voor andere mono brand winkels en shop-in-shops die we gaan openen in de nabije toekomst.’’

Het DNA van Goosecraft is even sterk en uitgebalanceerd als de leersoorten waarvan de collecties zijn gemaakt. Het merk streeft ernaar om de ultieme mode-items te ontwerpen waarbij kennis van de huidige trends en respect voor de klassieke designs centraal staan. Er wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardig en duurzaam leer. Hoe vaker de leerproducten wordt gedragen, hoe meer patina en persoonlijkheid het krijgt.

In de brandstore zullen ook de Goosecraft accessoires worden verkocht zoals tassen, schoenen en handschoenen. Tevens zullen er ook unieke gedragen jassen worden getoond en ook de resultaten van diverse samenwerkingen die het merk in het verleden is aangegaan hangen in de schappen. In de toekomst zullen er ook workshops en evenementen worden georganiseerd om de Goosecraft-community te bij elkaar te brengen.

Goosecraft Brandstore Gerard Doustraat 78

    Instagram