Food & Health

Gooi je bammetjes maar weg: vandaag is het Nationale Krokettendag

De ‘Nationale X’ dagen zijn tegenwoordig niet meer bij te houden. Van Nationale Complimentendag tot Nationale Broer en Zus dag. Waar houdt het op?! Wij hebben maar één nationale dag in onze agenda staan en dat is de Nationale Krokettendag op 9 oktober. Wij weten niet wie deze dag heeft ingeroepen, maar wij willen diegene op onze blote knietjes bedanken. Het biedt namelijk het perfecte excuus om op een druilerige maandag als deze eens even flink wat kroketten te bestellen. Bestellen?! Yes, welkom in 2017, want dat kan tegenwoordig gewoon. Naast een excuus om de hele dag onbeperkt kroketten te bestellen wordt er ook nog eens goed uitgepakt bij bepaalde zaken. Speciaal voor vandaag hebben we de lekkerste kroketten geselecteerd om te bestellen tijdens de beste dag van het jaar.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Zo bestel je in Amsterdam de lekkerste bij Van Dobben en Par Hasard en voor onze zakenvrienden op de Zuidas bij Pomm’s.

In Utrecht bestel je bij Dapp en de inwoners van de Hofstad laten hun kroketten cravings stillen door Frietdistrict. Rotterdammers genieten in de Maasstad van de allerlekkerste kroketten die Tante Nel voor je maakt: truffel, kaas, rundvlees of garnaal. Deze maak je af met een patat Tzar Caviar of een patat Stoofvlees. Daar kom je de herfstige dagen wel mee door.

Gelukkig hoeft niemand vandaag de deur uit om kroketten te bestellen, maar kun je ze gewoon laten bezorgen via Deliveroo tijdens de lunch op kantoor of tussen het studeren door op de bank. Wel zo handig, want dan kun je er direct meerdere bestellen zonder je opgelaten te voelen aan de toonbank.

    Instagram