Food & Health

The Green Happiness reageert nu ook zelf op alle heisa

(Foto: The Green Happiness)

Wij werden vanochtend wakker met een lichte irritatie, door de (op zich goedbedoelde) Lowlands tips van The Green Happiness. Want de #fitgirls van het platform praten ons mooi een schuldgevoel aan, aangezien wij straks drie dagen op knakworsten, wodka, niet kletsen met de tentgenoot en heel weinig douchen Lowlands gaan overleven. Al onze voorbereiding druist hartstikke in tegen de nogal suffe ‘to-do-lijst’ die The Green Happiness heeft geschreven (je vindt de lijst hier). Maar ze hebben nu ook zelf op alle commotie gereageerd, want het lijkt erop dat heel Facebook zich er (terecht) mee bemoeit.

Artikel gaat hieronder verder

Q-music radiodj’s Mandy en Kai hebben met Tessa van The Green Happiness gebeld in hun show (via Linda), waarbij Tessa het volgende heeft gezegd:

“Bij Lowlands en bij elk festival moet iedereen doen waar hij zin in heeft. Wij merken dat onze volgers zich afvroegen wat ze gezonder konden doen als ze naar een festival gaan. Ook willen ze weten hoe ze de volgende dag nog steeds fris zijn en niet meteen op de tweede dag een kater hebben. Maar dat is niet voor iedereen, je mag ook gerust alleen maar knakworsten eten en bier drinken. Dat is ook helemaal prima.”

(Gipgy)

En die gore kamillethee dan, Tessa? “Zet lekker een kopje kamillethee. Maar als je denkt ‘ja doei, daar heb ik echt geen zin in, ik heb meer zin in wodka’, dan drink je nog lekker een wodkaatje.”

Toch is het wel grappig dat de grote delen van hun tekst nu inmiddels hebben aangepast. Joh, als je zulke ‘gezonde’ tips wil schrijven, blijf er dan ook gewoon achterstaan. Ieder zijn kopje (kamille) thee natuurlijk. Wij houden het liever bij wat anders op Lowlands. We zien jullie daar! (Bron: Linda)

Instagram