Home Interior Slider

Fantastische ‘boomhut’ wint prijs voor ‘house of the year’

(Foto’s via Zillow/Erik Hecht)

Het kán bijna geen toeval zijn. Vorige week deelden wij hier nog met jullie een overzicht van toffe (luxe) boomhutten op Airbnb en nu wint de gigantische boomhut op Bainbridge Island de award voor ‘house of the year’. Het vijfverdiepingen tellende huis uit 1978 is compleet gerenoveerd, waarbij de drie slaapkamers en vier badkamers in oude stijl zijn hersteld. Het huis is zo goed als volledig opgebouwd uit hout, waardoor het perfect opgaat in het bos van Bainbridge Island (Washington, Amerika).

De vorige eigenaar van het huis is vriend van Leonardo DiCaprio en designer, Jason McLennan. Hij omschrijft het huis perfect: “It’s just nature’s paradise. Everything is nestled in the trees, so the trees are intact and the ecosystem is intact. You do feel like you’re in a special place when you’re there.

We zeggen ‘vorige eigenaar’, want het huis is afgelopen maand verkocht voor 875.000 dollar. Voor iedereen die nu ook graag een keertje in een boomhut wil slapen (doen: heel romantisch!), hier vind je onze lijst met boomhutten op Airbnb

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

No Comments

Leave a Reply

Instagram