Design Slider

Nog geen Halloween outfit? Laat je makeup doen bij GYLD’s pre-party in hartje Amsterdam

Hoeveel we ook houden van spontane planningen, dit weekend hebben wij één event al weken lang omcirkeld in onze agenda’s staan: Mokum’s Halloween feest. Maar wat is een Halloween feestje zonder een dikke laag enge makeup?! Juist, heel erg awkward. Daarom delen wij graag met jullie de enige pre-party waar je deze zaterdag ook even rekening mee moet houden: GYLD’s Halloween Grime Pre-Party. Hier kun je je laten opmaken door professionele visagisten zodat je zelf niet uren hoeft te lopen kladderen om er vervolgens uit te zien als tja zoiets?

 

Artikel gaat hieronder verder

 

De meeste Halloweenfeesten zijn dit jaar op zaterdag 28 oktober. GYLD organiseert daarom die dag een pre-party: een tiental visagisten gaan feestgangers aan de gaafste grime-creaties helpen vanuit het WeWork gebouw aan de Weteringschans in Amsterdam. Daarvoor wordt het bedrijfsverzamelgebouw versierd met pompoenen en doodskoppen, is er oogballenpunch en zorgt een DJ ervoor dat feestgangers in de stemming komen.

GYLD – Oudengels voor gilde – is een platform voor kappers, stylisten en visagisten. Oprichter Dave Rader: “We zien het aantal evenementen en vooral dancefeesten tijdens Halloween groeien. Iedereen gaat verkleed en doet zijn best een zo gaaf mogelijke outfit te scoren. Maar Halloween gaat verder dan dat. Professionele schmink is een must bij een goede outfit.”

Niki Vos is ambassadrice en visagiste bij GYLD en herkent de vraag naar professionele grime: “Ja, het wordt ieder jaar drukker met aanvragen. Het is dus heel leuk om op deze manier veel meer mensen te kunnen helpen. Op de website van GYLD staat wel wat inspiratie voor gave grime creaties, maar we hopen ook dat mensen met eigen creatieve ideeën komen. Ik hou wel van een beetje uitdaging!”

Dave: “We raden mensen aan om van tevoren een boeking via de website van GYLD te maken. Het stylen van mensen is een ambacht en dat kost tijd. We kunnen dus niet garanderen dat je zonder boeking ook terecht kunt. Maar dan hebben we altijd nog de oogballenpunch en goede muziek.

GYLD’s Halloween Grime Pre-Party, 28 Oktober 17:00 – 22:00, WeWork Weteringschans 165C, Amsterdam. Prijzen vanaf €35.

Meer informatie | Website | Facebook

    Instagram