amsterdam Eat Slider

Zandvoort te druk? Stadsstrand Strandzuid heeft altijd plek!

Een van de mooiste stadsstranden van Amsterdam – die bij Roest – beleeft momenteel haar laatste seizoen, volgend jaar is de boel gesloten. Maar niet getreurd, want onze andere favoriet is al weer eventjes geopend en die gaat nergens heen! Strandzuid heropende het stadstrand achter de RAI voor een heel nieuw seizoen van zon, zee en stad.

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Ook dit jaar verzamelt Strandzuid alle stranddagen op één locatie. Een meeting begint in ‘t afgezonderde The Beach House en eindigt bij de vuurkorf op het strand. Een ja-woord wordt gevierd in The Boat House. Tot dansen met schoenen in de hand aan toe. Aan The Beach Bar bestellen strandgangers hun verkoelende drankjes om zo lang mogelijk op het terras te blijven hangen. Op het bierterras verzamelen groepen vrienden zich rond de statafels met ingebouwde ice buckets. The Playground is het strijdtoneel voor potjes beachvolleybal. En de twee stadsstranden brengen onder de titel The Beach alles samen.

Nieuwe zomer, nieuw menu

Voor het nieuwe seizoen werd de menukaart van Strandzuid flink onder handen genomen en het borrelterras vergroot om alle soorten groepen hun perfecte stranddag te bezorgen. Centraal op het strand ligt The Restaurant, een plek om van hittegolf tot Hollands zomerweer aan te schuiven. Het restaurant van Strandzuid volgt de elementen ‘Surf, turf, earth’. Gerechten zijn ingedeeld in drie thema’s: vis (surf), vlees (turf) of raw en vegan (earth) – voor wie lekker strak in het badpak wil zitten.

Strandzuid | website
Europaplein 22 (Rai)
+31 (0)20 639 2589

No Comments

Leave a Reply

Instagram