Do Fashion Slider WERELD

Hagelwitte stranden, pittoreske dorpjes en alleen maar lekker eten: Mallorca we love you

Mallorca

(Foto’s: Colourful Rebel)

Zeg je ‘Spaans eiland’ dan roepen 9 van de 10 mensen direct ‘Ibiza!’. Wij behoren sinds kort echter tot die 1 van de 10, want ons hart gaat een stuk sneller kloppen van het prachtige Mallorca. We gingen er in eerste instantie heen om een gedeelte van onze nieuwe SS18 collectie te fotograferen, maar werden al vrij snel smoorverliefd op deze idyllische plek.

De romantische strandjes met hagelwit zand en blauwe zee aan je voeten lijken haast ontelbaar, want de kustlijn van Mallorca ligt er vol mee. Combineer dit met pittoreske vissersdorpjes als Port D’Soller of Port D’Andratx, waar je urenlang kunt ronddwalen en je hebt een droomvakantie. Het zijn precies deze kleine dorpjes waardoor wij zo snel verliefd werden op dit prachtige eiland, want elk straatje lijkt direct uit een ansichtkaart te komen. Toch zouden wij ook zeker voor een dag de hoofdstad Palma bezoeken, al is het maar omdat wij hier de lekkerste paella uit ons leven hebben gegeten.

Je vakantie op het eiland écht goed afsluiten met je verkering? Rij dan naar het meest noordelijke puntje van het eiland. Daar vind je de vuurtoren van Formentor, waar je eventjes helemaal alleen kunt zijn met de liefde van je leven en waar het voelt alsof het eiland voor heel even van jullie is. Mallorca, we love you!

PS Hoewel wij nog wel uren kunnen doorpraten over deze prachtige plek, laten wij het jullie liever in foto’s zien. Dan snappen jullie ons hopelijk direct.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram