Food & Health

Trick or treat: wat eten we met Halloween?


Terwijl de bladeren van de bomen beginnen te vallen en de laatste zonnestralen ons weemoedig doen verlangen naar de zomer slaan de uitgekerfde pompoenen je inmiddels al om de oren. Het is bijna tijd voor Halloween. Speciaal voor de van oorsprong Amerikaanse feestdag hebben verschillende restaurant in Nederland gerechten ontwikkeld om je van de Halloween schrik te laten bekomen. Gelukkig niet eng, maar wél heel erg lekker. En erg makkelijk én exclusief te bestellen via Deliveroo. Waarschuwing: hou deze gerechten wel voor jezelf en stop ze niet in de trick or treat zak.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Zo heeft Speck Bar & Grill in Utrecht speciaal voor Halloween een burger van pompoen gecreëerd. Burgerz in Den Haag en Delft brengt hun speciale Halloween burger bij je op de bank, kantoor of waar je maar wilt. Deze burger wordt afgetopt met gerookte aioli en gezoete bacon. SLA maakt je blij met een salade van geroosterde flespompoen, zwarte rijst, tempeh met oosterse five-spice en hummus van pomopoen. Je Halloween maaltijd maak je af met de zoetigheden van de Cheese Cake Factory in Den Haag: geniet van de tangerine cheesecake of de chocolate orange.

(Foto: website Bar & Grill Speck Utrecht)

Ook in Nederland kunnen we niet meer om Halloween heen als één van de lekkerste feestdagen van het jaar. Nóg een reden om lekker eten te bestellen. Wij zijn dan ook erg blij dat verschillende van onze restaurantpartners exclusief voor Deliveroo Halloween gerechten hebben ontwikkeld.’ vertelt Charles van den Bogaert, Marketing Manager Deliveroo Benelux.

Instagram