Home

Held klimt naar kind (4) dat aan balkon bungelt in Parijs en gaat terecht viral

Het is een gewetensvraag waarvan wij hopen het nooit mee te maken, maar wat zou jij doen wanneer je over straat loopt en plots een kindje (van 4 jaar oud) aan een balkon ziet bungelen? Natuurlijk bel je direct de politie, maar held Mamoudou Gassama (22) (geïdentificeerd door de Franse krant Le Paris) bedacht zich geen moment en beklom de gevel. Een behoorlijk gevaarlijke beslissing, want het kind bungelde aan de rand van het balkon op de vijfde (!) verdieping. Als een soort Spiderman klautert Mamoudou naar boven en brengt het kind zonder na te denken in veiligheid. Wat een baas!

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Waarom het kindje in hemelsnaam aan het balkon bungelde? RTL weet te vertellen dat de ouders ‘even weg’ waren:

‘Hoe het jongetje daar terechtkwam is nog onduidelijk. Volgens een Franse nieuwszender waren zijn ouders niet aanwezig. Het jongetje zou door de kinderbescherming ondergebracht zijn in een opvanggezin. Zijn vader is gearresteerd.’

[HAPPY UPDATE] De jongen (die geen officiële verblijfspapieren heeft voor Frankrijk) is uitgeroepen tot nationale held, heeft van Macron een verblijfsvergunning gekregen én een baan bij de brandweer. Prachtig!

De video is inmiddels al meer dan 3 miljoen keer bekeken:

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram