Fashion Slider

Behind-the-scenes: onze nieuwe spring/summer collectie in Kaapstad

Warmer days are coming! Gisteravond was voor ons toch wel een hoogtepuntje in deze koude winterdagen, want we konden eindelijk zonder fietslicht naar huis fietsen. Dit lijkt dan misschien nutteloze informatie, maar dit betekent maar een ding: de dagen worden langer en de lente komt eraan! Wij vieren dit moment alvast met de lancering van onze nieuwe lente/zomer collectie. Geïnspireerd op, wat in onze ogen de meest zomerse stad in de wereld is: Kaapstad. Hier lijkt het alsof de zon nooit onder gaat en de zomer geen einde kent. Tijd om terug te keren naar het verre zuiden, voor onze mooiste en tofste collectie ooit. Let’s go!

De Zuid-Afrikaanse hoofdstad heeft bewezen dat het niet moeilijk hoeft te zijn om twee keer verliefd te worden op een stad. Vorig jaar bezochten we Kaapstad voor de eerste keer, maar dit weerhield ons er niet van om de kleurrijke stad te bezoeken voor een tweede ronde. Felle kleuren, een overvloed aan zon en strand, er is geen andere stad die zomer meer uitstraalt dan the one and only Cape Town.

Bij zomer hoort strand, heel veel strand, en Kaapstad laat prachtig zien hoe dit het beste kan. De eindeloos uitgestrekte baai is alles behalve eentonig en hier hebben wij dan ook veel tijd doorgebracht. Van het rotsige Oudekraal Beach, tot surfboys spotten bij Clifton Beach. Het kan allemaal, maar onze favoriet blijft toch wel Boulders Beach. Hier stelen pinguïns graag de show en ze leken ditmaal enorm onder de indruk te zijn van onze nieuwe bikini collectie (coming soon!). Of zal dit toch iets meer te maken hebben met de prachtige Danika Pienaar..?


De prachtge stranden maken plaats voor de meest kleurrijke straat in Zuid-Afrika, ofwel het gehele continent, namelijk Bo-Kaap. Colour-blocking rijkt hier nieuwe hoogtes en dat zorgt voor het perfecte decor voor zomerse foto’s. Net zoals de cactus tuinen in Babylonstoren. Waar iedereen heelhuids vandaan wist te komen.

Van het eindeloos uitgestrekte strand en boulevard trokken we met motor en al het centrum uit. Onderweg een korte pitstop bij een verlaten tankstation die rechtstreeks uit een Afrikaanse versie van Route 69 leek te komen. Eindstation: de ultieme surf villa in Camps Bay met uitzicht op het iconische Table Mountain. Zwembadje, opblaas unicorn en zon. Modellen Jeanni Mulder en Kevin Pabel (en wij inclusief) vonden het moeiljk om afscheid te nemen.

Work hard, play hard. Bij het zwembad liggen en met pinguïns rondhangen is best zwaar werk dus besloten wij ook nog even de ultieme hotspots in Kaapstad te verkennen. Hiervan is restaurant La Parada Camps Bay toch wel uitgekomen als de unanieme favoriet. Een review is waarschijnlijk overbodig, want onze before and after foto’s zeggen genoeg.

Een korte koffie stop in Bree Street moest helaas het einde markeren van ons prachtige Kaapstad avontuur. We hebben al onze kleurrijke ervaringen gebundeld in de ultieme lente/zomer collectie waarvan het eerste deel nu online staat. Summer, we’re so ready for you!

No Comments

Leave a Reply

Instagram