Design

Henk is ziek en samen met jouw hulp kunnen wij Henk zijn kerst onvergetelijk maken

In de dagen naar kerst toe is het altijd tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar. Wat hebben we allemaal uitgespookt en hebben we een beetje goed gedaan voor de medemens? Nu zijn wij van mening dat hoe goed jij ook gedaan hebt, er is altijd ruimte voor meer. Vandaar dat wij Henk de Graaf een steuntje in de rug willen geven.

Henk is zijn hele leve al ondernemer en altijd positief gestemd totdat hij onlangs het bericht kreeg een hersentumor te hebben en waarschijnlijk niet zo heel lang meer te leven heeft. Het ondernemen zit er voor Henk niet meer in en dat betekent een flinke financiële strop met alle gevolgen van dien.

A fine, wat gaan we doen? Henk verkoopt kerstbomen en aangezien we allemaal een boom nodig hebben leek het ons een goed idee deze bij Henk te bestellen. DHL bezorgt de boom netjes bij je thuis dus geen geouwehoer met een boedelbak achter je Opel. Zo help je jezelf er dit jaar lekker makkelijk vanaf en belangrijker nog, we helpen Henk. Top toch? Hoe tof zou het zijn als we er voor zorgen dat Henk zijn boomgaard volledig leeg gekocht wordt en hij zo een onvergetelijke kerst kan vieren met zijn familie en vrienden?

Henk zijn bomen bestel je hier en mocht je alleen willen doneren dan kan dat hier.

    Instagram