amsterdam Eat Slider

Het allereerste cerealcafé van Nederland is geopend in Amsterdam

Wij fietsen regelmatig een stukje om vanuit kantoor naar ons huis in Amsterdam-West. Reden? Even een snel bezoek aan avondwinkel en delicatessezaak Sterk op de hoek van de Clercqstraat en de Nassaukade. Niet voor al het lekkere speciaalbier of fantastisch lekkere frisdrank, nee voor de bijzondere soorten cereals. Want hoe oud wij ook worden, voor een lekkere kop cereals met een koude plons melk erin kun je ons altijd wakker maken. Het wordt ons ontbijtliefhebbers nu een stuk makkelijker gemaakt, want Cereal & Chill heeft haar deuren geopend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Evenings at Cereal & Chill.. open til 8pm today for our guestlist peoples. Come through, pick your fav and create your dream bowl ❤

Een bericht gedeeld door Cereal & Chill (@cerealnchill) op

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Het ‘allereerste cerealcafé van Nederland’ biedt meer dan 100 (!) soorten cereals en heeft daarnaast ook ‘freak shakes’ op de kaart staan. Maar als jij al keuzestress (in a good way) krijgt van ruim honderd soorten cereals, wacht tot je hoort dat je zo’n zalig bakje ook kunt afmaken met tien verschillende toppings én er een hoop verschillende soorten melk zijn. Gooi er wat marshmallows op of stukjes stroopwafel en je dag kan niet meer stuk. De plek zelf is heerlijk retro gemaakt en dat wordt nog eens bevestigd door de SNES-game console die overuren staat te draaien. Het voelt een beetje alsof je Stranger Things binnenstapt, maar dan zonder alle enge beesten. Wij hebben zo’n vermoeden dat dit nieuwe plekje in de Pijp zomaar onze nieuwe hotspot kan gaan worden.

Cereal & Chill | website | Facebook
Dusartstraat 22

 

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram