Design Slider

Het Amsterdamse Wasteboards maakt de vetste skateboards van plastic afval

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij worden altijd ontzettend treurig als we aan al het plastic afval denken dat rondzwerft in de oceaan en op andere mooie plekken op aarde. Maar gelukkig is het nooit te laat, want we kunnen er altijd voor kiezen met zijn allen om te zorgen dat er minder plastic afval is. Spring bijvoorbeeld eens op een skateboard van WasteBoards! Huh, skaten en plastic aval? Da’s toch een beetje als Tony Hawk en rollerskaten, water en vuur, oploskoffie en hipsters, avocado en, nou ja je snapt wat we bedoelen. Maar WasteBoards is momenteel niet alleen de skatewereld aan het overnemen, ze zijn met hun toffe project ook nog eens het plasticafval uit de wereld aan het halen.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

“Plastic pollution is a growing problem. Worldwide. Rivers, oceans, beaches, cities become more and more polluted with plastic. WasteBoards wants to turn the tide by involving as many people as possible, creating value from plastic waste. While having fun doing it.” Kijk, en met die laatste zin slaat WasteBoards wat ons betreft de spijker op z’n kop, want met dit soort prachtige creatieve oplossingen, gaat het opruimproces waarschijnlijk een stuk sneller.

Wij hebben in de zomer van vorig jaar al eens een artikel geschreven over de beste plek van Amsterdam om te longboarden (en littekens op te lopen), maar daar hoort natuurlijk ook een tof board bij. Bij WasteBoards werken gelukkig ook een stel goede designers, want hun boarden van gerecycled plastic zijn niet alleen goed voor je karma, ze zien er ook nog eens supertof uit:

De ietwat stoffige opmerking ‘een beter milieu begint bij jezelf’ kun je misschien niet meer horen, maar met initiatieven als die van WasteBoards wordt het opeens een heel ander verhaal. Scoor je board hier in de webshop van WasteBoards en vis op vier wielen al die troep uit onze prachtige oceanen!

    Instagram