Design

Het BALR-imperium van Demy de Zeeuw wordt uitgebreid met hotel

Demy de Zeeuw

(Screenshot Instagram @demydezeeuw)

Een succesvolle voetbalcarrière, een nog succesvoller kledingmerk, een mega dikke speedboot die bij dit kledingmerk hoort en nu ook wellicht een Balr-hotel? The sky is the limit voor de 34-jarige oud-profvoetballer Demy de Zeeuw en dat vinden wij tof om te zien. Hij heeft zijn kledingmerk Balr uitgebouwd tot een waar imperium, samen met Eljero Elia, Gregory van der Wiel en internet ondernemers Ralph de Geus en Juul Manders. Aan De Ondernemer vertelt Demy dat hij dit doet zonder ook maar een cent uit te geven aan ‘traditionele marketing’.

De Zeeuw maakt ook handig gebruik van het netwerk dat hij heeft opgebouwd tijdens zijn voetbalcarrière. Bevriende voetballers krijgen gratis kleding voor zichzelf en voor teamgenoten, in de hoop dat ze het dragen en het merk rondgaat op sociale media.”

DO NOT ENTER. 🚫🌴 @balr #lifeofabalr

Een bericht gedeeld door Demy de Zeeuw (@demydezeeuw) op

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Hoe hij er dan voor zorgt dat de Balr-winkel op de Kalverstraat continue gevuld is? Doordat hij via de Balr Instagram ruim een miljoen volgers bereikt en via zijn ‘433’ Instagram maar liefst 15,3 miljoen mensen berichten kan sturen. Da’s een behoorlijk groot bereik, voor weinig tot geen geld. Maar de plannen van Demy gaan verder, zo wil hij graag ook een hotel openen binnenkort. Of toch een privévliegtuig speciaal voor Balrs? In Demy’s wereld kan het allemaal:

Hier nog een ander portret van Demy de Zeeuw, door Financial Focus:

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram