Design

Het huis van Michael Jackson staat te koop voor €33 miljoen

(Foto’s: Evan Joseph)

Het voormalige huis van de King of Pop staat te koop en dan hebben we het niet over het megagrote landgoed Neverland. Michael Jackson had namelijk nog een prachtig huis en wel in het luxe gedeelte van New York, The Upper East Side.

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Het huis is gebouwd in 1898 door de architect Alexander Welch, die verantwoordelijk is voor meer parels in New York. Binnen in het huis zijn er een aantal prachtige oude onderdelen behouden. Denk aan de 10 openhaarden, de eikenhouten vloer en de glas-in-loodramen. Het mansion bestaat uit zes verdiepingen, heeft zeven slaapkamers (en denk maar niet dat het inclusief de slaapkamers van het personeel is, want daar zijn nog aparte slaapkamers voor), een tuin, een patio, meerdere balkons en een dakterras. Als je aan al deze buitenplaatsen niet genoeg hebt en je liever een stukje gaat hardlopen, dan ligt Central Park op loopafstand.

Naast Michael Jackson zelf, heeft dit huis nog meer beroemde bewoners gehad. De Franse kunstschilder Marc Chagall heeft namelijk ook in dit optrekje gewoond en de laatste bewoner was miljardair Marc Lasry. Heel stiekem zijn wij ook best verliefd op dit prachtige huis. Jammer dat we net €33 miljoen te kort komen.

Meer informatie
| House beautiful

    Instagram