Eat Slider

Het ijsje dat iedereen wilt proeven: UniCornetto’s

Cornetto

Foto: MAHATHIR MOHD YASIN / Shutterstock.com

Het is naast de avocado’s een millennial hype. Of een van de kleine kinderen. We hebben het natuurlijk over de unicorns. Ze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Wij hebben al eens eerder geschreven over de unicorn rodeo, of de unicorn ventilator, and so our list continues. Als jij nu de Primark binnenloopt, is ieder item volgegooid met dit glitterbeestje. Een mok met unicorns erop, of zelfs in unicorn vorm zelf. Sloffen in de vorm van een unicorn. En nog véél meer. Maar naast de Primark, zijn er nog veel meer ketens die meedoen aan deze hype. Zo ook het bekende merk Cornetto. Zij hebben een ijsje genaamd UniCornetto. Hóé geweldig!

Artikel gaat hieronder verder

Wij hebben gewoon een zwak voor alles met een pastelkleurtje of iets dat glittert. En laat dat nou net de hele verpakking zijn van dit ijsje. En het stopt uiteraard niet bij de verpakking. Deze Cornetto zelf is magisch en na het zien van deze UniCornetto willen wij deze zeker wel proeven. Enige nadeel is dat wij hiervoor moeten reizen naar Thailand, want alleen daar is dit plaatje momenteel te koop. Maar een retourtje naar Thailand zien wij eerlijk gezegd ook niet als een probleem.

*unbezahlte Werbung* OMG Sieht das Hammer aus😍 👉 UniCornetto 🦄 🍦😁🎉 Der Name ist Programm😎👍 ICH würde dieses Eis so liebend gerne mal testen! Leider ist es aktuell nur in Thailand erhältlich, dort ist es vor wenigen Tagen auf den Markt gekommen😊. Ich könnte miraber gut vorstellen dass es auch was für den Europäischen Markt wäre, also Daumen drücken🤞 Welchen Smiley nimmt man dafür?😂 Danke an @puttipat @thearz für die Bilder 🤗 . Markiert einen Einhorn Fan📩 . . Follow❤@germanfoodnews ☝️ . . #unicorn #einhorn #eis #eisessen #rosa #glitzer #esglitzert #mussichhaben #alpaka #lama #meerjungfrau #abendessen #waffel #wwmädels #gntm #süüüß #willich #wochenende #süß

Een bericht gedeeld door Schokolade Sweets Candy (@germanfoodnews) op

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram