amsterdam Eat Hotspots

Het Oosterpark is een prachtig café-restaurant rijker

38411187
Na een korte duik in ons hotspot archief net viel ons één ding direct op: we zijn veel- en veel te weinig in Oost geweest de afgelopen tijd. Maar jullie weten ook best hoe dat gaat als je eenmaal in een leuk stadsdeel woont, dan kom je er (bijna) niet meer buiten. Da’s natuurlijk hartstikke zonde, want ons bezoekje aan het Transformator Hotel laatst in Oost was hartstikke leuk. We hebben er nu weer een dikke reden bij gekregen met de opening van café-restaurant PARK, die de perfecte opening is van het totaal opgeknapte Oosterpark.

screen-shot-2016-10-27-at-10-06-10

PARK ligt midden in Amsterdam, maar voelt als buiten. Het is een hide-away aan de rand van het centrum waar je de dag begint, spijbelt in de middagzon, nog een uurtje doorwerkt, bij vrienden aanschuift, lang blijft hangen en steeds weer terugkomt. Binnen een ongedwongen en inspirerende sfeer brengt PARK internationale klassiekers in een lichte en ongecompliceerde stijl terug naar hun oorspronkelijke vorm. Mét de daarbij horende service, consistentie en kennis – het hele jaar door – om zo een evergreen in Amsterdam te worden.

screen-shot-2016-10-27-at-10-06-52

Artikel gaat hieronder verder

Bij PARK eet en drink je evergreens: tijdloze favorieten en moderne klassiekers. PARK serveert internationale gerechten zoals ze bedoeld zijn. Het zijn de veelal Italiaanse en Franse gerechten waarover goed is nagedacht en waarin je altijd wel trek hebt. Puur, eerlijk en krachtig, geïnspireerd op de smaak van het seizoen. Tijdelijke Amsterdammers en vaste bewoners van de hoofdstad ontmoeten elkaar in PARK bij favorieten als de Panzanella salade, Spaghetti Vongole, Ossobuco of de Croque Monsieur. Chef Stephan Robert zocht zijn ingrediënten in én om Amsterdam om via persoonlijke partnerships met o.a. Fontijn, Miedema, Bourgondisch Lifestyle en Dikke Lepel de mooiste producten te verzamelen.

screen-shot-2016-10-27-at-10-05-25

Op het drankenmenu zijn enkel de mooiste klassiekers in hun soort geselecteerd. Ieder moment van de dag kent zijn eigen specialiteit: koffies, theeën, (speciaal)bieren, wijnen of cocktails. Met meer dan 30 wijnen uit de Oude Wereld, waarvan 8 open flessen, brengt PARK een selectie van wijngrootheden. Het cocktailmenu vult zich met vedettes als de Martini, Americano en Old Fashioned.

Café-restaurant Park
‘s-Gravesandestraat 55

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram