amsterdam Eat Hotspots Slider

Het regent Michelinsterren in Amsterdam


Bam! Wij roepen het al jaren hier op het blog, maar gisteren werd het bevestigd: Amsterdam bruist van de culinaire hoogstandjes. In totaal ging Amsterdam van 21 naar 23 Michelinsterren. Ciel Bleu, &Moshik (voorheen &Samhoud Places), Librije’s Zusje en Aan de Poel (Amstelveen) behielden hun twee sterren.

(The White Room in het Krasnapolsky Hotel)

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Elf restaurants behouden hun ster: Bolenius, Bridges, Lastage, Mos, Rijks, Ron Gastrobar, Sazanka, Sinne, Vermeer, Vinkeles en Yamazato. Maar wij willen het graag even over de nieuwkomers hebben bij de sterrenparade. Hoewel wij liever gisteren dan vandaag bij Le Restaurant en The White Room willen eten, is het toch vooral The Duchess en hun welverdiende ster waar wij trots op zijn. Dit toprestaurant in W Amsterdam is namelijk een van onze favoriete culinaire plekken in de stad. Dat je bovenop het hotel ook nog eens het tofste dakterras van de buurt vindt is helemaal te gek.

We are proud and honoured to have received a Michelin star today! @the_entourage_group

Een bericht gedeeld door THE DUCHESS (@theduchess_official) op

Ook oprichter Yossi Eliyahoo is apetrots op de prestatie: “Ik ben trots en dankbaar dat Michelin ons werk de grootst mogelijke gastronomische erkenning toebedeeld. We proberen met The Entourage Group keer op keer unieke belevingen voor onze gasten te creëeren. Dat deze missie nu door Michelin erkent is, was nooit ons initiële doel maar wel een droom die werkelijkheid is geworden.” Hoppa, en die ster zit welverdiend in de pocket! Wij zouden aanraden snel een tafeltje te boeken bij The Duchess, want het zal vanaf nu wel vechten zijn om een plekje.

Meer informatie | The Duchess

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram