Home

Het Vegan Food Festival werd verstoord door holbewoner die voor de ingang een bloederig stuk vlees ging eten

Vegan Food Festival

(Screenshot YouTube www.vrijetijdamsterdam.nl)

Het was mega druk het afgelopen weekend bij het Vegan Food Festival, in en rondom de Gashouder in het Westerpark. De leuke frisse – food – line-up zorgde ervoor dat mensen die normaal vies wegkijken als ze het woordje ‘vegan’ horen, er nu ook waren. Dat vonden wij erg slim gedaan van het festival, want niet iedereen zit op de (ook goede) geitenwollensokken producten van bijvoorbeeld de Ekoplaza te wachten. Bij het Vegan Food Festival zag je jong en oud, hip en hardcore vegan door elkaar lopen en dat was behoorlijk gezellig. Toch werd de laatste festivaldag van het driedaagse feest verstoord, door een of andere grapjas holbewoner die bij de ingang een bloederig stuk rauw vlees ging eten.

“In eerste instantie wilde hij niet weg want het is niet verboden om net buiten het festivalterrein te staan.’ Volgens de organisatie gooide de man op enig moment een stuk bebloed vlees richting een van de medewerkers, waarna besloten werd om de politie te bellen.” (Bron: AT5)

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

De man met paardenstaart en shirt met daarop de tekst ’Go vegan and die’ had zelfs een cameraman en assistent bij zich, die zorgden dat alles goed werd vastgelegd. Wat de man precies kwam doen is niet helemaal duidelijk, maar dat hij een hekel had aan vegans moge duidelijk zijn:

[UPDATE] De video wordt inmiddels ook veelvuldig in het buitenland gedeeld (zie video onderaan dit bericht), waar je vooral even de – hilarische – comments moet lezen.

 

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram