Do Slider

Het vetste van je festival: de Heineken unexpected bars

Mysteryland unexpected bars

Foto’s: Rudgr.com

Vet, vetter, vetst. Dit is hoe wij ons afgelopen weekend beschrijven. De 25ste editie van Mysteryland vond namelijk plaats. En we kunnen je vertellen dat Mysteryland bij uitstek het festival is waar mysterieuze en bijzondere dingen gebeuren. Het festival vindt plaats op het Haarlemmermeer, waar verschillende paadjes je leiden naar verborgen ontspanningsruimtes, kunstinstallaties, food courts, de vetste stages en onverwachte ontmoetingen. En dit jaar hadden zij wel een hele bijzondere onverwachte ‘ontmoeting’. Heineken en Mysteryland werken al jaren samen en hebben dit jaar de creatieve krachten weer gebundeld om de festivalbezoekers een nog mooiere beleving te geven: de Heineken ‘unexpected bar’.

Artikel gaat hieronder verder

Op zoek naar de geheime bar van Heineken

Wat hebben de festivals Down the Rabbit Hole, Defqon, Lowlands, Decibel en Mysteryland gemeen? Zij hadden ieder een Heineken ‘unexpected bar’. Waar je deze kon vinden? Dat werd ons niet verteld. Wij moesten hiernaar op zoek. Wel werd ons verteld dat wij moesten zoeken naar een team met een zwart t-shirt en een rode ster. Zij geven sleutels en wachtwoorden weg voor deze geheime spot. Alleen dan kon je de uitsmijters passeren. En laten we eerlijk zijn, hoe mysterieuzer, hoe interessanter het is.

Mysteryland unexpected bars

En wat waren wij blij dat wij hier deel van uit mochten maken, want dit hadden we echt niet willen missen! In de bar werd een show gegeven die zijn weerga niet kende. Alles werd uit de kast getrokken en sprakeloos liepen we weer naar buiten. We zijn eigenlijk nog steeds een beetje sprakeloos op deze maandagmiddag. Het was bizar en we weten het.. het is altijd een beetje irritant om te zeggen, maar toch doen we het: je had erbij moeten zijn! Wij zijn namelijk een ervaring rijker.

Mysteryland unexpected bars

Heineken unexpected bars

Op verschillende festivals heeft Heineken dit festivalseizoen de ‘unexpected bars’. Waar de naam het al zegt, zegt de locatie dit ook. Op een plek waar je het absoluut niet verwacht. En misschien is het daarom juist zo leuk om ernaar op zoek te gaan. Op ieder event heeft de bar een eigen invulling. Zo was het bij Down the Rabbit Hole – natuurlijk – ondergronds. Tijdens Decibel kwamen de gelukkige speurders terecht in een gangenstelsel, die uitkwam vlak naast de mainstage met een te gek uitzicht op de dj’s en het publiek. Op Defqon kwamen de hardstyle liefhebbers ineens in een gezellig Amsterdams café terecht en ook bij Lowlands was er weer een compleet andere invulling. Hier zat de bar onder de maingstage met perfect zicht op de artiesten. F*cking vet. Een ding is zeker, er werd met man en macht gezocht naar de geheime barren. Heb jij er ook één gevonden, of lees je dit vol jaloezie? Dat begrijpen we namelijk best.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram