Food & Health

Voor de ontdeugende hot sauce liefhebbers is er nu een fles in penisvorm

Er zijn veel mensen die niet echt van sambal of hot sauce houden. Wij horen daar niet bij. Het liefst zouden we nog een flesje hot sauce onder de douche meenemen, maar omdat dit niet maatschappelijk geaccepteerd is, houden we het bij consumeren. Op een broodje pindakaas, over een net gebakken stukje kip, bij een patatje oorlog of gewoon zo uit het vuistje. Een beetje pit bij je eten kan altijd. Maar hoewel er ongeveer duizend-en-een soorten soorten hot sauce te verkrijgen zijn, zitten ze allemaal in nagenoeg dezelfde saaie fles. Booooring:

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Het bedrijf Fire Foods moet dit ook saai hebben gevonden, want zij komen met de XXX-fles hot sauce. Da’s niet zomaar een fles hete saus, maar een fles hete saus in de vorm van een flinke fallus:

Wij vinden het best wel komisch en denken dat het een perfect cadeauartikel is. Met zo’n fles op tafel krijgt iedereen het sowieso al warm tijdens etentjes en gaat er een hoop gegiecheld worden. Je koopt de fles (inclusief hete saus) al voor een tientje hier. De webshop van Fire Foods is trouwens sowieso een aanrader voor iedereen die van heet eten houdt, want de shop staat vol pittigheid.

    Instagram