amsterdam Eat Slider

Hotspot alert | Bij Toast It kun je tot diep in de nacht tosti’s komen eten

(Foto: Shutterstock)

In ons overzicht van ‘beste late night snack plekken‘ in Amsterdam, ontbrak er eigenlijk nog één go-to vriend in brakke tijden: de tosti. Er gaat na het stappen niets boven een paar boterhammen gevuld met flink wat kaas onder de grill mieteren en deze dan met een zee van ketchup (géén curry) opeten. Maar probleem in Amsterdam: er zijn geen horecazaken waar je nog een tosti kunt scoren na pak ‘em beet 17/18 uur. De gegrilde boterhammen worden namelijk door veel zaken gezien als ‘lunch’ product en dat vinden wij doodzonde. Op de Leidsekruisstraat (naast livemuziekbar Bourbon Street) opent er op 15 februari een gegrilde boterhammen hemel: Toast It.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

De zaak is opgericht door drie jonge ondernemers (Nathaniel Knitter (23), Oran Cohen (23) en Marlon van der Aat (24)) die allen net zo’n liefde voor de tosti koesteren als wij dat doen. Aan het Parool vertellen de drie over hun nieuwe avontuur in het centrum, bijvoorbeeld over de vele testuren om de perfecte tosti te bakken: “Daarvoor hebben we uren met de bakker rond de tafel gezeten, om de verhoudingen te testen.”

Alcohol wordt bij Toast It niet geschonken (wel prachtige milkshakes), maar tosti’s kun je er vanaf 15 februari tot vier uur ’s nachts eten.

Toast It | Facebook
Leidsekruisstraat 10
T | +31(0) 647333483

No Comments

Leave a Reply

Instagram