Entertainment

Huiskamers worden DIY-clubs in de nieuwe D-track show van Desperados.

Wat verandert een feestje in FEEST? En wat verandert “een drankje doen” in een onvergetelijke avond? Die ene track waarbij iedereen uit z’n dak gaat! Desperados ontwikkelde een webserie waarin ze opzoek gaat naar die track, oftewel D-track, en laat zien hoe jij van je huiskamer een te gekke club maakt!

DO IT YOURSELF

DIY is het thema van een langer lopende campagne die eerder dit jaar werd afgetrapt met het evenement Desperados Sound Stage W.T.F. (Watt The Frequency). In Amsterdam vond een interactief DIY muziekexperiment plaats onder begeleiding van DJ KiNK, één van de meest gevraagde elektronische houseproducers van het moment.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

DIY Cultuur

Steeds meer mensen organiseren hun eigen feestjes thuis omdat ze hier het heft in eigen handen kunnen nemen en aan alle elementen op het feestje hun eigen draai kunnen geven. Desperados is gek op deze partystarters en DIY-cultuur, en wil met D-track alle huisfeesten naar een hoger level tillen.
In de online show komt dan ook uitvoerig aan bod hoe je van je woonkamer een Party Palace maakt. Van partytent tot lichtshow, alles kan. Alvast oprechte excuses aan alle buren van Nederland.

Meedoen

Elke niet-ontdekte dj of producer kan een soundcloud of youtube link naar zijn of haar track insturen naar [email protected] of vanaf de eerste aflevering deze link in de Youtube-comments droppen. De track doet dan mee en komt misschien wel langs in één van de volgende afleveringen.

No Comments

Leave a Reply

Instagram