Design Slider

Iconische Club NL is heropent met vernieuwde sexy look


Sinds kort heeft Club NL haar deuren heropend. De iconische club huist al bijna 18 jaar aan de Nieuwezijds Voorburgwal 169. Om de club een nieuwe look te geven, heeft eigenaar Albert ‘Appie’ Papot de handen ineengeslagen met horeca-ondernemer Casper Reinders. Zonder in te leveren op het sexy en herkenbare karakter, is de club totaal vernieuwd.

De club is volledig aangepakt, maar de typerende rode kleur en het burlesque-achtige karakter voeren nog steeds de boventoon. De nieuwe bar bestaat deels uit marmer, leer en rubber en alle banken zijn opnieuw bekleed met sexy velours. Achter de bar zijn twee nissen gebouwd waar dansers in kunnen performen en de lampen zijn ontworpen door kunstenaar Skulljan. Ook het licht en geluid zijn volledig vernieuwd.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Na de heropening wil Appie niet van de bekende diepe house-sound afwijken, maar is het wel de bedoeling dat de programmering iets toegankelijker wordt. “Bij Club NL moet een kwalitatieve sound de standaard zijn, met de nadruk op warme en sexy house, helemaal in lijn met de nieuwe uitstraling van de club”, aldus de eigenaar.

Er komt een vernieuwde programmering met als rode draad op de vrijdagavond house classics. Deze avond is van oudsher favoriet bij de vaste gasten. Ook de jongere clubbezoekers zullen zeker worden bediend. Club NL vindt het belangrijk om een podium te bieden aan opkomend talent, maar er zullen zeker ook grote namen geboekt worden. De Club is elke avond van de week, met uitzondering van dinsdag, vanaf 23.00 uur geopend.

 

    Instagram