Design Home

Ikea komt met allereerste thuisspeaker collectie en die is gelijk raak

ikea eneby

(Foto’s: Ikea)

Our speakers have a clean, modern design that makes them perfect to show off as part of your décor“. Boooom, en daarmee betreedt Ikea de wereld van de audio speakers en wij vermoeden dat concurrenten best even geschrokken zijn. Niet alleen zijn de nieuwe speakers van Ikea – Eneby – prachtig om te zien, ook zijn ze hartstikke betaalbaar. Een typische toevoeging aan het toch al gigantische assortiment van de meubelboer, maar wel eentje waar veel mensen naar uitkijken.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Ikea zelf omschrijft de speakers als volgt: “Easy to use, their rich and powerful sound can be controlled wirelessly: just connect a speaker to your phone, computer or any other Bluetooth-enabled device and play your favourite tunes out loud — but don’t keep the neighbours awake!”. Dat laatste kunnen wij niet beloven, maar dat zien we dan wel weer. Momenteel zijn de speakers alleen nog in de Verenigde Staten en Engeland beschikbaar, maar het zal niet lang meer duren voor ook wij deze knallers kunnen kopen.

Prijs: voor de 20 x 20 centimeter uitvoering betaal je 45 euro en voor de wat grotere variant (30 x 30 centimeter) betaal je 80 euro.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram