Home Interior

Ikea lanceert allereerste honden- en kattencollectie

Soms moet je het gewoon eventjes zeggen: Ikea, we houden van je! Wat wij zo tof vinden aan de Zweedse woonreus is dat je er op een willekeurige shopavond alle lagen van de bevolking tegenkomt. Iedereen vindt er wel zijn ’Billy’ of loopt na het shoppen voor één plank toch naar buiten met een tas vol accessoires. Maar toch bleef er één bevolkingsgroep nogal achtergesteld en dat zijn de huisdieren. Of beter gezegd: honden en katten.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

LURVIG
Nee we zijn niet op ons toetsenbord inslaap gevallen, LURVIG is de naam van de nieuwe lijn en betekent in het Zweeds ‘harig’. Ha, die Zweden hebben nog humor ook! De lijn bevat allemaal mini-versies van Ikea klassiekers, zoals de Klippan of de Billy.

Een kleine dooie mus: het duurt nog eventjes tot de lijn wordt gelanceerd in Nederland. De meubels en accessoires worden namelijk eerst uitvoerig getest in Frankrijk, Canada, Japan en de Verenigde Staten. Ikea verwacht de producten wereldwijd te kunnen lanceren in april 2018. Maar we kunnen al wel vast genieten van de eerste beelden:

    Instagram