Food & Health Slider

In de Hallen opent binnenkort de grootse wijnbar van Nederland

14500541_1205782139461203_1630788525463886704_o
Wat hebben een tacobar, een wijnbar en een browbar met elkaar te maken? Het zijn alle drie barren waar wij ons koppie het liefst laten zien. Onze wijnkennis is nog steeds niet op het peil, waar we het willen hebben, maar het gaat de goede kant op. We weten nu steeds beter welke wijnen we liever niét drinken, wat de selectie in de supermarkt of de slijterij een stuk aangenamer maakt. Soms stellen we een hulplijn in bij onze vriendin Do, de sommelier voor die echt moeilijke vragen. Toen we hoorden dat wijnhandel Grapedistrict de Hallen van 3-5 november gaat omtoveren tot grootste wijnbar van ’t land, konden we het bijna niet geloven.

img_6001

Buiten de aanwezigheid van de producenten zijn er ook speciale evenementen gedurende de drie dagen. In samenwerking met bekende Amsterdamse chefs wordt een 3-gangen menu aangeboden, met een speciale wijnpairing begeleid door de wijnboeren. Daarnaast staan er elke dag speciale verassingen op het programma zoals de Rare Druiven Bar. Op zaterdag tussen 12:00 en 15:00 kan je voor 10€ alle wijnen in het assortiment proeven en gelijk een fles van je favoriet kopen. Het complete Grapedistrict team is aanwezig om hun kennis te delen.

De locatie is de bekende Amsterdamse Hallen, maar de wijnbar gebruikt een onontdekt plekje van het complex. Concept bureau Triomf, onder meer verantwoordelijk voor Into The Great Wide Open, Best Kept Secret en Oerol, geeft de grote ruimte een intieme uitdagende sfeer.

screen-shot-2016-10-11-at-10-39-15

Grapedistrict laat tien jaar liefde voor wijn niet stilletjes voorbij gaan. De grootste wijnbar van Nederland is de ultieme manier om dat samen met alle oude én nieuwe klanten, wijnboeren en het hele team te vieren. De entree is €7,50 euro aan de deur, inclusief glas. Volg de Facebook-pagina om op de hoogte blijven van de laatste informatie over De Grootste Wijnbar.

Facebookevent

1 Comment

  • Reply
    De bar bovenop het W Amsterdam hotel heeft het mooiste uitzicht van de stad - Colourful Rebel | The young & restless
    25 October 2016 at 10:47

    […] 2016’. Is het de hippe van Woustraat? Of de nog hippere Jan van Galen? Zijn het de straten rondom de Hallen? Nee, nee en nog eens nee. Dit zijn stuk voor stuk leuke straten en buurtjes, maar voor ons heeft […]

  • Leave a Reply

    Instagram