amsterdam Eat Slider

In de Pijp opent binnenkort eindelijk de allereerste vestiging van Happy Tosti

Tosti

(Foto ter illustratie / Shutterstock)

Hoewel je aan de tosti behalve wat avontuurlijke ingrediënten niets kunt veranderen, is een goede versie toch schaars in de stad. De meeste tenten verkopen zo’n voorverpakte kant-en-klare hap, waar je zelfs nog geen tosti-ijzer blij mee maakt. Waar wij nu al wel erg blij van worden, is dat deze vrijdag (25 mei) de eerste vestiging van Happy Tosti in Amsterdam opent. De tostiketen (waar mensen met een arbeidsbeperking werken) heeft al vier andere locaties in onder andere Den Haag en Breda, maar nu is ook eindelijk de hoofdstad aan de beurt.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Het Parool heeft het volgende weten los te peuteren over het sympathieke restaurant:

“Het restaurant heeft schommels hangen – zoals die ook in de andere steden te vinden zijn. Wel nieuw: een speciale fietstafel voor de extra calorierijke tosti’s. Tijdens het wegwerken van zo’n vettige hap kun je al trappend de stroom aan calorieën een beetje indammen.“

PS Benieuwd naar onze favoriete tosti in de stad (naast die van de Tweede Jeugd)? Dan moet je even bij Singel 404 de tosti met pindakaas, kip en sambal bestellen en je eet nooit meer iets anders. Ok, tot Happy Tosti opengaat natuurlijk.

Je vindt de blije tosti’s in de Pijp!

Happy Tosti | website
Eerste van der Helstraat 80
+31 (0)20 772 4246

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram