Sleep Slider WEReld

In deze Airbnb appartementen in Santorini wil jij verblijven

Santorini Airbnb

Foto’s: Airbnb

Het is dat ene mooie plekje, dat als je een foto voorbij ziet komen op Instagram, je het meteen liked. Wit, blauw, trappetjes en heel veel water wat een prachtig uitzicht veroorzaakt. De plek waar je hoogstwaarschijnlijk een van de Kardashians of Jenners tegenkomt. We hebben het natuurlijk over Santorini. Ook bekend als Thera. Het Griekse eilandje in de Egeïsche Zee. Dit paradijsje, waarvan je even denkt dat je ver van huis bent, is op ‘maar’ 3.5 uur vliegafstand.

En dan, al die ge-wel-di-ge huisjes. Die allemaal op een berg bij elkaar zitten gepropt. De een mooier dan de ander. Als je er eenmaal bent, hoe ga je dan een keuze maken waar je wilt verblijven? Colourful Rebel is here to save lives. Wij hebben met een beetje deskresearch (kuch Airbnb kuch) een paar prachtplaatjes voor je op een rij gezet. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je vlucht te boeken.

3.5 uur nog te ver van huis? Een woonboot of loft in de Nederlandse hoofdstad is ook een optie.

Lava Cave-Suite

We beginnen meteen met iets heel vets. Je verblijft in een grot die vroeger in 1875 een zeemans woonplaats was. Op een plek zoals deze wil je natuurlijk genieten van het uitzicht. Naast het schattige balkonnetje is het spektakel van dit appartement toch wel de grot jacuzzi.

Santorini Airbnb Santorini Airbnb Santorini Airbnb Santorini Airbnb

Artikel gaat hieronder verder

3 daughters (in the centre of santorini)

Heb je liever iets simpels? Of is een prachtig uitzicht niet echt een verplichte, omdat je liever de hele dag door de stad rondstruint? Dan is dit appartement perfect voor jou. Deze is in het midden van het centrum en er is op nog geen 100 meter afstand een bushalte. Perfect voor de city tripper.

Santorini Airbnb Santorini Airbnb Santorini Airbnb Santorini Airbnb

SUNSET CAVE HOUSE IN OIA

Ja, we kunnen niet stoppen over het uitzicht wat je hier krijgt. Het is er dan ook een waar je geen genoeg van krijgt. Althans, wij in ieder geval niet. En daarom hebben we nog zo een huis uitgekozen waar je liever op je terras zit, dan dat je de stad gaat verkennen. Wij zien onszelf hier al helemaal zitten met een wijntje in het zwembad.

Santorini Airbnb Santorini Airbnb Santorini Airbnb Santorini Airbnb

Heaven – Junior Suite with view

Hoe hoger je zit, hoe mooier het uitzicht hier wordt. Heaven’s locatie is daarom geweldig. Deze is hoog op een klif gebouwd, waardoor er uitzicht is op twee verschillende delen van het eiland. En dit zorgt ook nog eens voor – je raadt het al – een prachtig (panoramisch) uitzicht.

Santorini Airbnb Santorini Airbnb Santorini Airbnb Santorini Airbnb

Hector Cave House

Altijd al in een omgebouwde wijnkelder willen overnachten? Het is mogelijk! Dit appartement lijkt een beetje op de Lava Cave-suite, alleen is deze beschikbaar voor jou en vier anderen. Ben je van plan om er een vriendenvakantie van te maken, dan is dit appartement perfect!

Santorini Airbnb Santorini Airbnb Santorini Airbnb

Luxury Studio Villa in Santorini (NEW)

Oké, het is niet helemaal een villa. Het huis heeft ruimte voor twee personen en is een studiovilla. Het interieur doet je wel denken alsof je in een moderne Beverly Hills villa bent beland. En dat in Santorini.

Santorini Airbnb Santorini Airbnb Santorini Airbnb Santorini Airbnb

Private apartment with mini pool and Caldera View

Dit huis doet ons denken alsof we in een Marokkaans sprookje terecht zijn gekomen. De buitenkant is precies wat je verwacht van Santorini, maar als je dan de deuren openslaat, is dit niet de typische witte inrichting. It’s the best of both worlds.

Santorini Airbnb Santorini Airbnb Santorini Airbnb Santorini Airbnb

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram