Slider Travel

In dit hotel kun je een goudvis huren bij je kamer zodat je niet al te eenzaam bent

Word jij ook verdrietig van de gedachten dat je helemaal alleen moet slapen als je weer eens op reis gaat voor werk? Wij ook eerlijk gezegd, maar er is nu een oplossing! In Hotel Charleroi Airport in België kan je namelijk een goudvis huren voor €3,50 per nacht. Als je geen zin hebt om urenlang te bellen met familie of vrienden voor wat aandacht, dan is dit dus de oplossing.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Het idee is in 2013 ontstaan aan de bar (waar anders), maar het wordt nu plots opgepikt via social media. Het hotel wil het voor de gasten en voor zichzelf leuk maken en daarom zijn ze met deze ludieke actie gekomen. De vis staat op de balie en mensen krijgen gelijk een lach op hun gezicht zodra ze binnen lopen.

(Het hotel in België)

Nu zal je denken, zijn er nou echt mensen die daadwerkelijk zo’n vis huren? Jazeker! Het zijn eigenlijk altijd gezinnen, zakenlui die alleen weg zijn en de boel later weer laten declareren bij hun baas of mensen die het op social media willen zetten. Veel mensen denken dat het zielig is voor de vissen, maar als ze raar gedrag vertonen hebben ze hun eigen chill area waar ze weer kunnen bijkomen. Dus no worries, met de vissen gaat het top.

Ook al was het een leuk idee voor eenzame reizigers en om er zelf plezier van te hebben, het hotel heeft er meer mee bereikt. Het is namelijk een top marketingstunt geweest. Mensen vanuit de hele wereld bellen naar het hotel sinds ze dit bericht hebben gezien. Het hotel gaat het de komende tijd dus nog wel even druk krijgen met hun gasten en met hun vissen natuurlijk. Een kamer in dit hotel boek je hier!

Wil jij nu ergens overnachten in België waar ze geen vissen op de slaapkamer hebben, dan hebben we hieronder nog drie leuke Airbnb’s! We hebben laatst trouwens ook een top-5 geplaatst van de leukste appartementen om te huren in Gent, je weet wel die hele leuke stad waar je zo met de auto bent.

1. Antwerpen | Ruim, perfect ingericht én precies in het centrum. [Bekijk het hier op Airbnb]

2. Brugge | Haal de innerlijke James Bond in je naar boven, bij dit te gekke loft met waanzinnig dakterras in hartje Brugge. [Bekijk het hier op Airbnb]

3. Brussel | Alvast een klein tipje van de sluier: wij gaan in oktober naar Brussel om de boel daar voor jullie te ontdekken en dan slapen we in dit fantastische huis. Het is eigenlijk bedoeld voor 7 mensen (we zijn met zijn drieën), maar soit. Een piano, een dakterras ter grootte van een Amsterdams appartement en een hele toffe inrichting: Bruxelles, here we come! [Bekijk het hier op Airbnb]

Instagram