amsterdam AMSTERDAM Do Eat Slider

In juni reken jij je gin tonic bij de Marktkantine gewoon af met een komkommer

Misschien een gekke vraag, maar heb jij weleens een heerlijke gin & tonic afgerekend met een komkommer? Dat je het ding – zachtjes en onderhands – naar de barman gooit en roept ‘laat de rest maar zitten’? Waarschijnlijk is je antwoord ‘nee’ en denk jij nu dat wij last hebben van een zonnesteek. Dat is deels waar, maar toch is het binnenkort mogelijk om je groene vriend als echt betaalmiddel te gebruiken! De Amsterdamse club De Marktkantine speelt in op aanhoudende geruchten en accepteert op 14 en 15 juni komkommers als geldig betaalmiddel. Een selecte testgroep betaalt twee dagen met het ‘groene goud’ in de tuin van de club, pop-up bar De Komkommerkantine. De koers van de komkommer wordt op dit moment geschat op één Hendrick’s Gin & Tonic.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Marktkantine is de eerste locatie die komkommers als geldig betaalmiddel accepteert. Vanaf 14 juni – World Cucumber Day – kan een selecte groep ginliefhebbers twee dagen lang hun gin-tonic afrekenen met het ‘groene goud’ in De Komkommerkantine. Komkommers krijgen die dagen niet enkel erkenning in de kassa, ook gerechten worden bereid met de nobele groente. En uiteraard laat de pop-up bar gerenommeerd komkommerentertainment invliegen. De Jong: ‘En er is natuurlijk geen betere manier om een Hendrick’s cocktail te garneren dan met komkommer.’

Toegang

Slechts een selecte testgroep (18+) krijgt toegang tot De Komkommerkantine. Aanmelden kan via een WhatsApp naar +316 54 34 59 23. Uit alle aanmeldingen worden de meest wonderbaarlijke individuen geselecteerd voor een bezoekje aan de bar. Zij krijgen op vertoon van hun legitimatie toegang. Vanwege een fluctuerende koers kan er maximaal 1 komkommer per gast ingewisseld worden. Alle volgende drankjes zijn voor reguliere euro’s te koop. De komkommerkantine accepteert komkommers in alle soorten en maten. Namaakkomkommers vallen onder valsmunterij en zullen ook zo behandeld worden.

Blijf op de hoogte van de komkommerkoers en de ontwikkelingen rond de De Komkommerkantie via de Facebook-eventpagina en verdere instructies volgen spoedig.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram