Design

Instagram verslaafd? Een nieuwe feature laat binnenkort zien hoe lang jij precies op de app zit

(Foto via Shutterstock)

Zowat iedereen in onze vriendengroep (wijzelf incluis) heeft een haat-liefdeverhouding met Instagram. Aan de ene kant is het hartstikke leuk om inspiratie op te doen via het platform, maar aan de andere kant voelt het vaak ook een beetje nep. Iemand een rotdag gehad? Dan zie je dit hoogstwaarschijnlijk niet terug in een story op de app. Toch blijven wij met z’n allen scrollen en binnenkort weten we dankzij een nieuwe update ook précies hoe lang dit werkelijk is. De CEO van Instagram heeft bevestigd dat er binnenkort een ‘Usage Insights’ feature komt, die precies laat zien hoe lang jij hebt lopen scrollen. Whoops!

SHOP OUR INSTAGRAM

Click to shop the looks you love

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

 

De tech experts van TechCrunch hebben al een proefversie gespot, die dus precies laat zien hoe lang een gebruiker op Instagram actief is geweest (of dit ook per sessie is, is nog niet bekend). Een nogal ongebruikelijke zet voor Mark en zijn team, aangezien normaal gesproken nieuwe updates vooral bedoeld zijn om mensen langer in de app te houden.

“It’s unclear yet if the app will tell the time spend in hours, days, weeks or perhaps years because that’s going to be pretty confronting. Be prepared.”

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram