Fashion Slider

Het is officieel lente! Ontdek onze nieuwe styles & fits dit seizoen

Mode staat erom bekend om altijd net een paar stappen vooruit te lopen. Terwijl wij het al moeilijk vinden om te besluiten welke Netflix serie we deze avond weer gaan bingen, plannen modemerken hun collecties vaak een jaar vooruit. Gelukkig wordt dit nu iets makkelijker, want gisteren is officieel de lente begonnen! Hoor je de vogeltjes al fluiten en de bloemen bloeien? Nee, wij ook niet.. maar niet getreurd, want wij hebben een andere manier gevonden om toch alvast in de spring vibes te komen. Onze zomerse collectie is namelijk zojuist aangevuld met veel nieuwe stijlen en fits!

Het eindeloze verlangen naar warme dagen heeft ons geïnspireerd om dit seizoen met compleet nieuwe stijlen en fits te komen. Surprise! Dit seizoen hebben we ons gefocust op must-have zomer items, die niet alleen makkelijk te combineren zijn maar ook echte showstoppers. Van poppy-red sweats en geblokte broeken tot tuinbroeken, korte broekjes en cat-eye zonnebrillen. Allemaal voor de ‘femme fatales‘, die niet bang zijn om zichzelf te zijn en laten zien. Met een ruig randje, onafgewerkte details en studs. Nieuw seizoen, nieuwe fits en nieuwe avonturen. Ben je er klaar voor?

Een nieuw seizoen vraagt naar nieuwe stijlen en fits. Vooral de overgang van winter naar lente markeert een (letterlijk) warm begin. Dit lijkt dit seizoen nog meer het geval te zijn, aangezien de lente lang op zich heeft laten wachten. Start de coole voorjaardsdagen met shirts en sweats met old school vibes. Neutrale tinten, strepen en badstofdetails spelen hierbij een grote rol. Want we weten allemaal dat ‘Ride or Die‘ het enige life motto is, want ‘nobody gets out alive‘. Uiteindelijk, maken we ons klaar voor de ‘real deal’, de warme dagen met loose fit t-shirts en zwembroeken. Perfect waar je ook bent, al is dat in een verlaten tankstation!

“Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway”― Sydney J. Harris

“Femme fatale: an attractive and seductive woman, especially one who will ultimately cause distress to a man who becomes involved with her.”

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram