Lifestyle

Beroemd IT-koppel deelt before-and-after edits voordat ze ‘perfecte’ foto’s plaatsen

(Foto’s via Instagram)

Wij zijn hartstikke dol op Instagram. We weten niet precies altijd waarom we zo dol op het medium zijn, maar iets zorgt ervoor dat we er gedurende de dag vaak op terugkomen. Dat komt natuurlijk door het visuele karakter van de app, die snel een kijkje in prachtige levens van over de hele wereld biedt. Maar vaak zijn deze ‘perfecte’ foto’s, helemaal niet perfect. Zo kun je tegenwoordig hartstikke makkelijk de boel bewerken, zonder dat je daar computervaardigheden voor nodig hebt. Het wereldberoemde IT-koppel achter Gypsea Lust & Do You Travel doen nu iets heel opmerkelijks, zij delen namelijk before-and-after foto’s van de perfecte plaatjes die zij posten.

De Australische bloggers Lauren Bullen (24) en haar Britse lover Jack Morris (26) delen hun wanderlust via de drukbezochte Instagrampagina’s Gypsea Lust & Do You Travel. Maar zijn de foto’s wel zo helder en echt als ze lijken? Da’s dus niet het geval, want het koppeltje laat zien dat ze de boel flink editen in Adobe Lightroom. Da’s helemaal niet zo erg, want ze laten gelukkig ook precies zien hoe ze dat nu eigenlijk doen in een tutorial (en jij het dus ook kunt doen ouwe boef).

PS een precies tegenovergestelde trend van ‘perfecte foto’s’ vindt momenteel ook plaats op Instagram en die is hilarisch. Maak kennis met de ‘chinfie’.

Artikel gaat hieronder verder

Instagram