amsterdam Eat Slider

Italiaans restaurantconcept L’Osteria opent deuren in Amsterdam mét enorm terras aan de Amstel

Vanaf nu kan je ook in Nederland genieten van de verse, handgemaakte pasta’s en de warme sfeer van het Italiaanse restaurantconcept L’Osteria. De eerste Nederlandse vestiging is geopend aan de jachthaven van het Amsterdamse Amstelkwartier en voegt zich daarmee bij de L’Osteria ‘Famiglia’, die momenteel 88 locaties in vijf landen telt.

Familiegevoel, de liefde voor vers bereid eten, gevoel voor design en een warme, persoonlijke sfeer kenmerken de restaurants van L’Osteria. De levendige sfeer van een typisch Italiaanse herberg doet je geloven dat je een scène uit de film uit de Roma van Frederico Fellini bent ingestapt. Op de kaart vers bereide tijdloze klassiekers uit de Italiaanse keuken. Iconisch zijn de immense vers bereide pizza’s-to-share, die groter zijn dan de borden aankunnen. Ook de pasta’s op de kaart worden in royale porties geserveerd, voor eerlijke prijzen.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Eerlijkheid is een kernwoord binnen de L’Osteria familie, dat betekent ook dat ze je exact kunnen vertellen waar de heerlijke macaroni, strozzapreti en tortellini vandaan komen. Deze en nog twaalf andere pastasoorten worden in eigen beheer geproduceerd. Om ervoor te zorgen dat de pasta vers blijft en direct kan worden geleverd, wordt de pasta bij het verlaten van de machine onmiddellijk tot een lage temperatuur afgekoeld en vervolgens zorgvuldig in dozen verpakt. De verse, bevroren deegwaren worden vervolgens aan de L’Osteria restaurants geleverd.

De architectuur en interieurinrichting van elke L’Osteria is uniek. De eerste vestiging in Amsterdam is ruim en modern opgezet en ingericht met een sfeervolle mix aan retrostijlen. L’Osteria Amsterdam biedt binnen plaats aan 170 gasten. Het met olijf- en oleanderbomen ingerichte terras kijkt uit over de Amstel en biedt plek aan nog eens 125 personen.

Open: ma t/m do 10.00 – 23.00 uur / vrij en zat 10.00 – 00.00 uur

L’Osteria Amsterdam | website
Korte ouderkerkerdijk 16
1096 AC Amsterdam

 

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram