Entertainment Films Slider

JA! Penoza komt met een bioscoopfilm

Penoza

Foto: KRO-NCRV

Toen wij vanochtend in de trein zaten, een beetje op ons telefoon aan het scrollen waren door de nieuwste nieuwtjes van de dag, kwamen wij iets heel bijzonders tegen. Iets waar wij een blijdschapskreetje voor moesten inhouden, want voor veel anderen in de trein was het nog net iets te vroeg. De goden hebben naar ons (en heel Nederland) geluisterd. De hitserie Penoza krijgt een definitief vervolg met een bioscoopfilm! Uit enthousiasme zetten we er nog net geen 100 uitroeptekens achter.

Artikel gaat hieronder verder

Helaas moeten we nog even wachten, maar in de tussentijd hebben we een goede vervanger met de NPO3 serie ‘Ik weet wie jij bent’. De opnames van de film starten pas binnen een paar maanden. Dan kunnen we onze favoriete acteurs in Amsterdam én het buitenland gaan spotten.

Wel zijn er nog veel mysteries rondom de film. Zo willen de makers niet vertellen waar de film over gaat en wie er precies in zullen spelen. Wel wordt er verteld door Diederik van Rooijen, regisseur en schrijver, dat alle vaste acteurs die zij in de film wilden hebben, allemaal ja hebben gezegd. Yes, betekent dat dat onze favoriete Carmen van Walraven (Monic Hendrickx) op dat gigantische scherm zal gaan schitteren?

Foto: Pief Weyman

Ook is het bekend dat de film een opzichzelfstaand verhaal wordt. Wel grijpt het terug naar de afgelopen seizoenen. Dus niet getreurd, wij als trouwe fans zullen alles herkennen, maar op deze manier kunnen er ook nieuwe fans ontwikkeld worden.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram