amsterdam Eat Hotspots Slider

JACKS dé nieuwe (healthy) hotspot in de Pijp is nu geopend

De cafeetjes met honderd en één soorten bier in Amsterdam schieten als paddenstoelen uit de grond en daar zijn wij op zich hartstikke blij mee. Maar wij zijn ook steeds meer en meer bezig met onze gezondheid. Niet meer elke week enorme katers hebben en inmiddels zien we de sportschool meer dan de ingang van de snackbar. Het gaat de goede kant op. Daarom zijn wij ook zo blij met de nieuwe healthy hotspot JACKS. Vanaf vandaag is JACKS Juice & Kitchen officieel geopend aan de Ferdinand Bolstraat 48.

(Foto’s: JACKS)

JACKS Juice & Kitchen is een nieuwe healthy hotspot waarbij een persoonlijke aanpak weer centraal staat. Zo wordt de charme van een boetiek in een moderne juice-bar geïmplementeerd. Hiermee wil JACKS zich onderscheiden van de rest. De inspiratie voor deze filosofie kreeg eigenaar Karim van zijn opa; een authentieke man die een gezonde levensstijl najaagde en daarvoor zijn eigen groenten en fruit verbouwde. Precies deze lifestyle en secure aandacht voor detail worden doorgevoerd in JACKS, wat ook terug te zien is in de gast-gerichte service.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Menu
JACKS serveert een breed scala aan verse sappen, gezonde shakes en rijkgevulde sandwiches. Alles wordt uiteraard ter plekke vers bereid en alle producten zijn zo uitgekozen om een gezonde lifestyle te waarborgen. Ook zijn alle calorieën al nauwkeurig uitgeteld, zodat de gasten precies weten hoe veel ze tot zich nemen.

Interieur
JACKS heeft een strak en modern interieur, maar is zodanig ingericht dat het een huiskamergevoel geeft. Zo dragen de warme kleuren en planten bij aan een open en gezellige sfeer. JACKS biedt hiermee de mogelijkheid om een zakelijke meeting te houden, maar ook om een middag te lunchen met vrienden.

Openingstijden
JACKS Juice & Kitchen is van maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 19.00 uur geopend en in het weekend een uur later om 08.30 uur.
Website

Instagram