Documentaires Films

Jan Kooijman ziet er een partijtje sexy uit in de trailer van Verliefd op Cuba

Verliefd op Cuba

(Screenshot trailer Verliefd op Ibiza / Instagram)

Zat jij laatste op het puntje van je stoel toen wij het Netflix overzicht deelden met de beste (lees: guilty pleasure) Nederlandstalige films? Het is haast een genre op zich, want je weet dat het altijd een aantal vaste ingrediënten heeft: veel naakt, een verhaallijn zo doorzichtig als een Tupperware bakje en bijna altijd een fijn feel good einde. De makers van ‘Verliefd op Ibiza’ komen nu met een nieuwe film, verrassend getiteld ‘Verliefd op Cuba’. De verwarming gaat nog een flinke slag omhoog, want de film ademt ‘loveeeee’ en is broeierig als een malle.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Good morning! Hier een plaatje van @jankooijmagram in een oldtimer om je maandag op te vrolijken. 😍 #verliefdopcuba #film #cuba #repost

Een bericht gedeeld door Verliefd op Cuba (@verliefdopcuba) op

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Het verhaal wordt snel duidelijk in de trailer, maar waar wij het hier even kort over willen hebben is die heerlijke Jan Kooijman. Hij is namelijk haast onherkenbaar, en ziet eruit alsof hij zo kan meespelen in Fight Club. Jan heet in de film Juan (haha) en laat je direct verliefd worden op Cuba. We love it!

Verliefd op Cuba is vanaf 14 februari 2019 te zien in de bioscoop. Heet het nieuwe jaar in dus!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Trailerttttt @verliefdopcuba #sjon #kaal #tattoobob #fillum #setlife #movie #dasengels

Een bericht gedeeld door Jan Kooijman (@jankooijmagram) op

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram