Food & Health

Je kunt het fantastische eten van sterrenchef Ron Blaauw vanaf nu thuis laten bezorgen

Hier in Amsterdam kom je niet meer om sterrenchef Ron Blaauw heen. Gelukkig maar, want wij zijn bijzonder gek op het eten wat uit de handen van Ron en zijn team komt. Hij heeft inmiddels verschillende type restaurants in de stad (hier vind je ze allemaal) en allemaal zijn ze even succesvol. Onlangs zijn we nog bij Ron’s protege’s wezen eten die een restaurant in de Pijp hebben geopend en ook daar was het prima in orde. Is er dan iets wat Ronnie niet kan? Thuisbezorgen! Maar daarom is Ron Blaauw nu een samenwerking met Deliveroo aangegaan, zodat je ook gewoon lui op de bank een echte ‘Blaauw’ kunt eten.

Artikel gaat hieronder verder

Na een samenwerking met Michiel van der Eerde, sluit Deliveroo het volgende partnership met een van Nederlands bekendste chefs. Sterrenchef en culinair ondernemer Ron Blaauw zet vanaf deze zomer de beroemde Ron Gastrobar* spareribs op het menu van Deliveroo. Met vier verschillende varianten ribs serveert de meesterkok voortaan aan ieders keukentafel, bureau of zelfs picknickkleed.

Blaauw verzamelt exclusief voor Deliveroo de vier verschillende signature Ron Gastrobar spareribs op één menu. Rons BBQ Spare Ribs (Ron Gastrobar), Pai Kwat Ribs (Ron Gastrobar Oriental), ôtes Levées (Ron Gastrobar Paris) en Iga Babi Bakar Ribs (Ron Gastrobar Indonesia). De ribs worden vanuit Blaauw’s casual dining restaurant The Fat Dog en Ron Gastrobar Paris bezorgd.

Instagram