Entertainment TV

Je kunt je nog steeds opgeven als single voor Adam zkt. Eva VIPS

(Foto: RTL XL)

De eerste twee vragen die je moet invullen waarom jij als single uitgenodigd moet worden voor Adam zkt. Eva VIPS (dit zijn de deelnemers), vinden wij redelijk voor de hand liggend. Het begint met ‘Waarom wil jij meedoen?’ en vervolgens moet je aangeven ‘Hoe lang ben je al single’? Nou, je doet natuurlijk mee ómdat je single bent. Ha! De laatste vraag ‘Met wie zou jij op een onbewoond eiland willen zitten?’ is ook een inkoppertje, want dat moet natuurlijk Joshua ‘Tempation Island’ zijn. Deze VIP doet ook mee en is er klaar voor om de ware liefde te vinden op een onbewoond eiland:

 

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Dit alles gebeurt natuurlijk compleet naakt, waarbij de deelnemers zich dus direct letterlijk bloot geven. Joshua zorgde bij Temptation Island voor veel rode oortjes, door zijn naar verluid grote geslachtsdeel. Tijdens de uitzending moest de productie namelijk de voor hem te kleine condooms vervangen voor grotere exemplaren. Auw. Je kunt je nu nog opgeven als single voor Adam Zkt. Eva, maar wees snel, want het gaat hard.

Sterretje

Bij het vorige seizoen zagen we voormalig zwemster Inge de Bruijn, presentator en acteur Curt Fortin, realityster Kasia Dolkowska, B-Brave-zanger Cassius Verbond, musicalster Chaira Borderslee en Sterretje uit Oh Oh Cherso in hun blootje. Het waren vooral Sterretje en de grote plastic billen van Kasia die het goed deden bij het koffiezetapparaat. Geen van hen vond naakt op het eiland zijn of haar grote liefde, maar laat dit jou vooral niet tegenhouden, want kijk nou:

1 Comment

  • Reply
    Andre van soest
    17 september 2018 at 16:52

    Ik ben al weer een jaar of 5 jaar singel ik heb nooi geen geluk lijkt mik leuk om op adam zoekt eva om daar de waarde lievde te vinden daar voor wil ik mij aan melden aan dit pograma .
    Groetjes andre

Leave a Reply

Instagram